Replică către JurnalTV

Cercetător, clinician, magistru în psihologie și sociologie la Universitatea de Stat din California, doctor în psihologia universalității sociale la Universitatea din Colorado, și toate aste despre pretinsul "salvator" al națiunii moldovenești, domnul Paul Cameron.

La tot fastul cu care a fost promovat la JurnalTV în cadrul show-ului matinal "Deșteptarea", aș vrea să le sugerez realizatorilor acestei emisiuni să se informeze un pic despre invitaţi înainte de a le promova demagogiile.Paul Cameron a fost exclus din Asociația Psihologilor Americani (1983) din motiv de încălcare a eticii profesionale, de asemenea din Asociația Psihologilor din Nebraska (1984). Mai târziu fost exclus din Asociația Sociologilor Americani (1986) și Asociația Psihologilor Canadieni (1996), a fost condamnat de Asociația Psihologilor de Est în aprilie 2007 pentru uz de fals. Licenţa domnului doctor Paul Cameron este inactivă din 1995 până la momentul actual.

În articolul său “Gays in Nazi Germany” Paul Cameron se face cunoscut ca simpatizant al naziştilor, datorită tratamentului pe care aceştia îl aplicau homosexualilor: taberele de concentrare, muncă silnică şi camerele cu gaze, lucruri practicate de regimul fascist.

Paul Cameron, recunoscut promotor al valorilor moral-creştine tradiţionale, este de asemenea autorul tratatului „Sexual gradualism”, care conţine recomandări practice de comportament sexual pentru adolescenţi şi tineri ne căsătoriţi ca următoarele: pipăitul şi explorarea organelor genitale şi a sânilor, stimularea manuală, sexul oral, până la culminare, cu excepţia actului sexual propriu zis.

Janosh