Mexicanii au produs prima bere pentru homosexuali. Cu gust de miere

O berărie din Mexic susţine că a produs prima bere din lume direcţionată către consumatorii din comunităţile de homosexuali. Berea, care are un gust uşor de miere, va fi vândută iniţial consumatorilor homosexuali din Mexic, Columbia şi Japonia.

Berăria Minerva a spus că berile blonde cu miere se vor adresa unui public băutor de bere care până acum a fost neglijat de celelalte companii. "Am ieşit pe piaţă cu mare respect şi cu ideea să oferim un produs direcţionat comunităţii homosexuale care a fost ignorată pentru foarte mult timp, dar care este importantă şi foarte doritoare", a declarat Dario Rodriguez Wyler, directorul comercial al distribuitorului Bodega 12, pentru agenţia mexicană de presă Efe.

Eticheta de pe sticlele de bere a fost concepută în aşa fel încât să poată fi dezlipită şi purtată ca un simbol al mândriei homo-lesbiene, a mai spus el.

Berile "Purple Hand" şi "Salamandra" sunt deja comercializate în unele baruri şi restaurante din Guadalajara, Mexico City şi pe plajele din Puerto Vallarta şi Los Cabos, numele lor fiind relaţionate cu simboluri şi culori ale comunităţilor de lesbiene, homosexuali, bisexuali şi transsexuali.

De la lansarea brandurilor, Minerva a primit cereri din SUA, Argentina, Ecuador şi Chile, iar pe viitor doreşte lansarea şi unei beri cu arome de căpşuni.

www.antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu