Legea salutată de Naţiunile Unite

Organizația Națiunilor Unite (ONU) apreciază eforturile Guvernului Republicii Moldova care a adoptat proiectul de lege antidiscriminare. Acest lucru se arata într-un comunicat de presă emis de către Comitetul de Eliminare a Discriminării Rasiale.

Proiectul de lege va permite protecția eficientă a persoanelor a căror drepturi au fost încălcate și va acoperi un gol din legislația tarii noastre. De asemeni va oferi protecție împotriva discriminării în baza temeiurilor prevăzute de standardele europene și internaționale. Conform noii legi, va fi creat un Consiliu pentru prevenirea și combaterea discriminării, abilitat să sancționeze persoanele sau organizațiile care întreprind acțiuni ce vor ieși din normele legale.

Organizația și-a anunțat intenția să sprijine în continuare consolidarea tututor aspectelor ce țin de implementarea normelor internaționale în domeniul egalității și non-discriminării în Moldova, astfel să contribuie la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului pentru toți cetățenii și toate grupurile din Moldova.

Acest mesaj vine pe fondalul nemulțumirilor din partea organizațiilor religioase, care încearcă să blocheze adoptarea acestei legi de către Parlamentul Republicii Moldova.

Janosh

2 comentarii:

 1. Buna ziua
  Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
  Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

  Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com .

  ( In cazul in care sunteti de acord va rog sa treceti link-ul: http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi

  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere