400 de politisti vor supraveghea finala Mr. Gay Europe

Potrivit unor informatii ale Politiei din Budapesta, 400 de politisti vor supraveghea concursul Mister Gay Europe ce se desfasoara saptamana aceasta in capitala Ungariei. Informatia vine dupa ce, saptamana trecuta, datorita violentelor anti-gay din Budapesta, politia a anuntat comunitatea gay sa schimbe data paradei pentru a doua oara din pricina faptului ca nu vor putea proteja participantii de reactiile miscarii homofobe.

Militantii extremisti au creat pana si un site in care au trecut numele gaylor si adresele lor iar in ultimul timp doua baruri au fost atacate cu petarde si gaze lacrimogene.

Cu toate acestea, de miercuri, 20 de tineri din intreaga Europa au ajuns la Budapesta pentru a castiga cea de-a patra editie a concursului Mr. Gay Europe, eveniment ce aduce un "tribut" barbatilor gay din intreaga Europa si diversitatii.

Finala va avea loc sambata 5 iulie pe insula Margit, pe plaja Copacabana iar Mr. Gay Swim Wear (Cel mai frumos barbat in costum de baie) pe 3 iulie. Castigatorul Mr. Gay Europe se vrea mai mult decat un tip dragut si sexy, motiv pentru care organizatorii au impus si probe de talent, aptitudini si inteligenta, noutatile editiei fiind o proba "Challenge" (scrisa, de inteligenta) precum si un shooting "Top Model", juriul fiind alcatuit din fotografi si stilisti.

sursa: e-revista Angelicuss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu