Moldovenii nu-si doresc homosexuali


Societatea moldovenească nu este gata să tolereze homosexualii. Cel puțin așa arată datele Barometrului de Opinie Publică, publicat în luna noiembrie a acestui an.

Potrivit sursei, cca 85% dintre moldoveni nu ar accepta ca homosexualii să locuiască în R. Moldova, iar peste 90% nu-și doresc să aibă un vecin cu o astfel de orientare.

Datele studiului mai arată că 98% dintre moldoveni nu ar accepta ca homosexualii să facă parte din familiile lor, iar 96% nu ar accepta să fie prieteni cu persoane de orientare netradițională.

Studiul a fost realizat de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing CBS-AXA la comanda Insititutului de Politici Publice, cu sprijinul financiar al Fundației Soros. Sondajul a fost efectuat în perioada 22 octombrie - 6 noiembrie 2011, pe un eșantion de 1113 persoane din 99 de localități, eroarea maximă fiind de +/- 3%.

unimedia.md

2 comentarii:

 1. Buna ziua
  Va deranjez pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi um mail la adresa iacob_ctin@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul
  O zi buna va doresc

  RăspundețiȘtergere
 2. Moldovenii sunt băieţi deştepţi şi se mai şi răzgândesc.

  RăspundețiȘtergere