La Bucuresti s-a desfasurat “Marsul pentru o familie normala”

Circa 500-600 de persoane au participat, ieri la “Marsul pentru o familie normala”. Conform organizatorilor, cinci organizatii civice apropiate valorilor traditionale, marsul s-a dorit un semnal de alarma cu privire la pericolul reprezentat de propaganda homosexuala, in saptamana in care se desfasoara manifestarile “Gayfest 2008″. Marsul s-a desfasurat pe traseul Patriarhie - Piata Unirii - Universitate - Piata Romana - Calea Victoriei - Piata Natiunilor Unite - Patriarhie.

Printre participanti s-au numarat circa 15 clerici (preoti si calugari), tineri in port popular, studenti sau simpli trecatori. Acestia au purtat steaguri tricolore, icoane ortodoxe, cruci si pancarte cu inscriptii precum: “Pentru o familie normala, spune NU sodomei!”, “Copiii nostri, de mâna cui?”, “Veniti-va in fire!” sau “România nu e Sodoma”.

Un banner cu sloganul “Am o mama si un tata, nu doua mame si doi tati” nu a fost acceptat de seful dispozitivului care a asigurat ordinea, format din jandarmi, politisti rutieri si angajati ai Serviciului Special pentru Interventie Rapida.

Pe traseu s-a strigat permanent “Hristos a Inviat!” si s-au intonat cantece religioase. In fata Bisericii Coltei si Bisericii Kretzulescu marsaluitorii au facut scurte opriri, iar preotii au rostit rugaciuni pentru mantuirea celor care se declara homosexuali.

“Mesajul nostru este unul de sustinere pentru valorile traditionale românesti, si in special pentru familie, fara de care acest popor nu ar fi existat vreme de atâtea veacuri. Nu protestam impotriva homosexualilor, ci a homosexualitatii”, a declarat Ioan Solea, unul dintre organizatori.

(Altermedia / 20 mai)

Foto si text B.I.S.. Reproducerea libera.
Text complet si foto: http://ro.altermedia.info/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu